onsdag 19 mars 2014

LCHF smulpaj med bär


Även att kalaset för vår ettåring är över så fortsätter skapandet av godsaker i mitt kök. Det är väldigt roligt. Jag har flera recept som jag ska lägga upp så fort jag hinner med. Ikväll kände jag för något gott när mannen är på jobbresa och resultatet får ni här. Den blev ganska söt, jag hade 2 msk Sukrin Gold. 

LCHF Smulpaj med bär
1 stor portion 

1 dl mandelmjöl 
0,5 dl kokosflingor
50 g smör 
1-2 msk Sukrin Gold 

Valfria bär, jag använde ca 125g jordgubbar


Lägg bären i en ugnsfast form. Blanda resten av ingredienserna till en kletig deg och "klicka" ut på bären. 

Grädda på 200 grader i 15-20 minuter. Avnjut med vispad grädde smaksatt med lite vaniljpulver. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar