fredag 31 januari 2014

Kesoplättar

Idag blev det bacon till mina goda kesoplättar. Varför inte göra ett "storkok" och styckfrysa. Går utmärkt att tina upp i micron. 


3 ägg
1 liten burk keso
1-1,5 msk fiberhusk
Lite salt

Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät smet. Låt svälla under tiden som stekpannan blir varm. Stek i smör eller kokosfett några minuter på varje sida. Viktigt att plättan får steka färdigt på ena sidan annars går den sönder när du vänder den. Serveras varma eller kalla. 

Goda tillbehör:

Räkor, creme fraiché och rödlök.

Avokado och kallrökt lax.

Vispad grädde och några hallon, uteslut saltet i smeten och ta lite vaniljpulver istället. 

Tonfisk, majonäs och kapris.

Skinka och ost.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar